Coeducació Transformadora Logo

“Des de l’arrel”. Jornades d’intercanvi d’experiències en Coeducació Transformadora

Durant els dies 5 i 6 de juliol de 2023, vam celebrar la webinar “Des de l’arrel. Jornades d’intercanvi d’experiències en Coeducació Transformadora”.

Les jornades, dirigides a entitats i professionals de l’àmbit educatiu i el tercer sector, van posar sobre la taula la necessitat de reivindicar la coeducació des d’una mirada de justícia global,  intercanviant experiències educatives i generant espais de reflexió sobre feminismedecolonial, justícia global, tecnologies, activisme jove i masculinitats.

Per reflexionar sobre aquests temes, vam comptar amb la col·laboració i ponències de diferents persones i entitats reconegudes per a la seva tasca educativa i a favor dels Drets Humans i la justícia global, tant en l’àmbit local com internacional:

La Sara Álvarez Medrano, Maya K’iche’ de Guatemala; Ona de Dones Tech; Rafa Soto de AHIGE Andalucía; l’Associació Homes Igualitaris; Grup d’Educació i Gènere de la UAB; Fundació Akwaba; Associació Otra Escuela; Espai La Tregua; La Xarxa Activa de Jovent per l’Igualtat (XAJI); la Marta Molina, periodista especialitzada en la cobertura de moviments socials.

Podeu recuperar les ponències del dia 5 de juliol en el següent video: