Coeducació Transformadora Logo
Arriba la trobada general de la XAJI 2023!

Arriba la trobada general de la XAJI 2023!

El pròxim 16 de maig a l’espai Francesca Bonnemaison, les joves de la XAJI_Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat es reuniran sota el lema “Joves i comunitats mobilitzades per una vida lliure i de violències masclistes”, per tal de crear xarxa i sinergies entre persones joves i les seves comunitats.

Les persones participants venen de diversos territoris, com Cornellà del Llobregat, Masquefa, Sant Adrià del Besòs i del districte de Sant Martí de Barcelona, amb més de 230 alumnes, 30 professors i professores i 20 professionals.

Sota el lema “Joves i comunitats mobilitzades per una vida lliure de violències masclistes”, ens reunim amb l’objectiu de posar el centre els valors feministes i els aprenentatges viscuts i experiències durant el període de temps que han estat formant part dels programes, sigui la XAJI o Joves Mobilitzats. Crearem un espai segur on les persones joves puguin expressar-se lliurement i sobretot que se sentin escoltades, per això farem diverses activitats on les protagonistes seran les joves i el seu professorat.

Tindrem l’oportunitat de compartir els processos realitzats pels grups de joves en l’àmbit artístic, audiovisuals, cultural, de recerca i mobilització. Serà un dia per celebrar i reconèixer la feina feta i compartir-la amb la comunitat educativa, convidant a familiars a què participin.

Arriba la trobada general de la XAJI 2023!